Kliknite na izbrano številko

Izbira 1

V ljubezni prihajajo nove priložnosti za vezane in samske v vseh pogledih bo obnovitev veze ali prijateljstva. Prav potrebovali ste ta dan, ko boste lahko vse skupaj spravili v red.
Kajti prisotna bo neverjetna energija, ki bo požela veliko strasti, takrat boste samski v najboljši formi za osvajanje.

Izbira 2

Napočil je trenutek, ko boste lahko končno umirili vaš um in si zaželeli dolg počitek. Prav potrebovali ste ta dan ko boste lahko dali na prvo mesto zdravje in dobro počutje. Zaradi preobilice dela ste popolnoma pozabili nase in na fizično moč. Naredite si popolni načrt in ne pozabite na prehrano, ki naj bo bogata z vitamini.

Izbira 3

Bodite pozorni komu zaupate, kajti zaznati je precej zavistnih ljudi v vaši bližini. Prav tako vaše ideje glede posla so preveč drzne mogoče bi bilo dobro premisliti, če bi sploh bile izvedljive. Zato prej dobro premislite preden jih predate nadrejenim, kajti lahko bi občutili razočaranje ali pa nezaupanje.

Izbira 4

Obeta se vam zanimivo novo spoznanje osebe, ki vam bo prirasla k srcu. Imeli boste dobro komunikacijo z to osebo saj boste občutili zelo lepo energijo, ki bo med vama. Prav tako se boste lahko zanesli na to osebo ,ki vam bo dala zagon in premik. Vedno se boste lahko zanesli na njo saj bo vredna vsakega zaupanja .

Izbira 5

Imeli boste nekaj finančnih težav, ki so posledica nakupa iz preteklosti. Nikakor ne morete ven iz tega dolga, ki se že tako dolgo vleče. Bilo bi dobro ,da temu naredite konec in začnete verjeti, da vam bo uspelo v kratkem času poplačati vse dolgove. Ki jih imate in meli boste končno voljo in zagon, da začnete verjeti vase in v svoje zmožnosti.

Izbira 6

Kar nekaj poslovnih sestankov je za vami in zaznati je, da so bili zelo uspešni ..
Na druge ste naredili dober vtis in zaupanje v vaše zmogljivosti. Za vas se sedaj odpirajo odlične priložnosti in boste nagrajeni od nadrejenih. Ne čudite se če boste ,kar naenkrat prejeli ogromno dela saj samo vam najbolj zaupajo to delo in vedo ,da boste korektno izpeljali .