Kliknite na izbrano številko

Izbira 1

Prihaja čas sprememb, ki ga boste začutili v zraku. Povezovanje z domačimi bo lažje, v drugi polovici tedna pa se bo povečala ustvarjalnost in iskrivost. Morda se boste še vedno najbolje počutili nekoliko odmaknjeni. Dajte si čas za počitek po napornem obdobju.Konec tedna bo prinesel preboje, saj se bo prebudila notranja, včasih nezavedna potreba po osvoboditvi in spremembah. Bodite previdni, saj se lahko pojavi nagnjenost k destruktivnemu obnašanju in odločitvam. Ta del sebe nam ni povsem jasen in lahko povzroči težave. Ta energija je lahko povezana s kreativnostjo ali ljubeznijo, prav tako pa jo lahko nepričakovano prinesejo vaši otroci.

Izbira 2

Začetek tedna prinaša napredek. Premikali se boste počasi, a premišljeno, z osredotočanjem na konstruktivne in praktične rešitve. Več energije in druženja vam bo koristilo. Sredina tedna bo zaznamovana s povezovalno komunikacijsko energijo. Stvari bodo harmonično potekale v povezavi s kariero in vašim javnim življenjem. Boste bolj odprti za izpostavljanje in prejeli boste pozitiven odziv. Konec tedna bo večji poudarek na zasebnem življenju. Družina in dom bosta v ospredju, prav tako pa boste soočeni s situacijami, ki preizkušajo vaše potrpljenje. Pričakujte preboj in preporod v vašem javnem življenju, kariera in ugled se bosta dvignila. Doživeli boste močan kreativen trenutek, ki vas bo navdihnil in odprl pot k lepšim in prijetnejšim vidikom življenja.

Izbira 3

V začetku novega delovnega tedna boste resnično napredovali, saj ste presegli omejitve in premagali strahove tako znotraj kot zunaj sebe. Zdaj ste pripravljeni na novo poglavje. V drugi polovici tedna boste več pozornosti namenili financam in upravljanju s svojimi viri. Morda boste načrtovali izdatke, povezane z izobraževanjem ali prihajajočimi potovanji v naslednjih mesecih.Konec tedna bo zaznamovan z intenzivno komunikacijo in strastjo. Vse to bo prineslo tudi duhovni ali spiritualni preboj, ki vam bo razširil obzorja. Lahko se povežete z ljubeznijo, načinom, kako gledate na odnose, kako se predajate in kako uživate v življenju.

Izbira 4

Na začetku novega tedna se boste umaknili vase in ponovno premislili o vsem, kar se je dogajalo v zadnjih tednih. Prihaja čas za nove izzive in navdihe v življenju. Sredi tedna se boste že ponovno pripravili na sprejemanje teh izzivov. Kljub morebitnim nepredvidljivim in strašljivim trenutkom v prihodnosti, boste čutili harmonijo in našli notranji mir. To je najpomembnejše, saj se svet vrti in mi z njim, a najti notranji mir je ključno. Vse drugo prihaja in odhaja.

Konec tedna boste lahko čutili več intenzivnosti in nemira glede financ in vaših virov. V zadnjem obdobju so se na tem področju pojavile večje spremembe, kar lahko povzroča občutek manjše stabilnosti. Morda se bo pojavilo novo spoznanje in občutek osvoboditve. Določene obveznosti lahko dobijo nepredvidljiv zasuk.

Izbira 5

Na sredini tedna se bo občutek sprostitve in olajšanja postopoma razširjal. Poudarek bo na povezovanju in praktičnem delovanju. Kljub temu je pomembno ohranjati notranji mir, saj se lahko hitro znajdete v konfliktnih situacijah. Sredina tedna bo precej harmonična, še posebej, če si boste vzeli čas zase ali preživeli intimne trenutke s partnerjem. To vam bo ustrezalo in vam dalo nove moči za prihodnje dni. Konec tedna bo prinesel intenzivnost, s katero ste že seznanjeni in se dobro soočate. V povezavi z odnosi bo prišlo do preboja. Morda se bodo pojavile nenadne osvoboditve. Lahko se eksperimentira znotraj odnosov, prebudi se iskra, vendar so tudi prekinitve možne. Energija zahteva določene spremembe.

Izbira 6

Začetek tedna bo produktiven, na poslovnem in partnerskem področju boste občutili napredek. Premik bo počasen, a trden in stabilen. Sredi tedna se boste osredotočili na povezovanje s prijatelji in druženje. Med sodelavci v službi boste našli zaveznike in istomisleče. Konec tedna bo bolj intenziven. Čutili boste močno potrebo po umiku vase, v svoj svet. Najbolje se boste počutili, ko se aktivno povezujete s seboj ali s svojimi ljubljenimi. Hkrati boste čutili željo po ustvarjanju več prostora in osvoboditvi določenih bremen, vendar to ne bo enostavno. Kljub temu bo prisotna energija preboja, ki bo zahtevala spremembe. Morda bo ta proces povezan z vašim partnerjem in iskanjem ravnotežja znotraj odnosov..

Izbira 7

TEXT