Kliknite na izbrano številko

Izbira 1

Duhovni preboj zahteva odpravljanje preprek, kot so travme in nepotrebni vplivi. To bo vključevalo sproščanje in soočanje z novimi izzivi. A na koncu vas čaka občutek sreče in svobode. Potrpite in bodite potrpežljivi z lastnimi čustvi in procesom. V končni fazi se boste počutili prerojene. Zaupajte v naravni razvoj odnosa in ne silite dogodkov bodite iskreni do sebe in svojih čustev. Tako lahko odnos med vama raste in postane močan in globok. Ne prehitite procesa in bodite potrpežljivi .Saj se boste morali spoprijeti s svojimi občutki in jih preusmeriti v nekaj produktivnega. Vaša nestrpnost bi lahko pripeljala do propada če jo boste dobro obvladali se bo lahko spremenila v koristne spremembe. Ne bojte se izzivov in srečajte se z vsemi težavami na poti, katerih reševanje bo vodilo do vašega osebnega razvoja. Odprite se za nove izkušnje in nove priložnosti, prav tako pa ne pozabite prejšnjih lekcij.

Izbira 2

Zadovoljstvo ne pride samo s denarjem. Prav tako je pomembno, da cenite in uživate v trenutnih stvareh in tistih, ki jih imate.Ne ozirajte se preveč nad materialnimi stvarmi in namesto tega iščite zadovoljstvo v življenju z bližnjimi in hobiji. Tako boste našli trajnejšo srečo. Čustveno ste močni in polni energije. Tako lahko vložite v izboljšanje odnosa s partnerjem ali pa se posvetite svojemu notranjemu zadovoljstvu kot samski. Bodite iskreni do sebe in ne živite v iluzijah. Naj bo vaše notranje zadovoljstvo na prvem mestu. Zaznati je pozitivno energijo v okolici, vi se boste počutili odlično. Samski in vezani ljudje se bodo srečevali z novimi priložnostmi za ljubezen. Vezani bodo uživali v sreči in zadovoljstvu partnerji pa jim bodo zagotavljali varnost in predanost. Samski ljudje bodo morda izrazili željo po ljubezni.

Izbira 3

Pri komunikaciji bodite jasni in neprecenljivi uporabljajte preproste besede in dajte natančna navodila. Zagotovite, da bodo vsi zapisali vaše besede sicer bodo lahko prišle do napačnega razumevanja in ustvarile nered. Zato se osredotočite na direktno komunikacijo. Ljubezensko življenje bo najverjetneje v fazi rasti in izboljševanja, vendar bodo morebitne skrbi in nepriznanje čustev lahko vplivale na razvoj. Samski se lahko zaljubijo na daljavo, kar pa lahko povzroči skrivanje občutkov in razmerja pred drugimi. Ljudje okoli vas bodo kritični, ker ne živite po svojih željah in potrebah. Da bi zmanjšali kritiko, prisluhnite željam bližnjih in poslušajte tudi svojo intuicijo.

Izbira 4

Zaupajte v svoje odločitve saj bodo najboljše za vas. Ne obotavljajte se če si boste želeli nečesa novega. Vzemite si trenutek za sebe razmislite o vsem, kar vam pomeni in kar želite v življenju. Potem pa se odločite, kako naprej in uživajte v življenju ne glede na to, kaj se dogaja okoli vas. Priporočam, da se osredotočite na pozitivne stvari v svojem življenju in partnerju priznajte, kaj vas moti. Odprt, iskren in konstruktiven pogovor lahko odpravi težave in izboljša vajino dinamiko. Pazite tudi na svojo čustveno ravnovesje in se potrudite, da ga ohranjate. Če želite rešiti finančne težave boste morali ravnati modro in premišljeno. Premislite o svojih željah in potrebah in nato izberite najbolj racionalno možnost. Sledite svojemu finančnemu načrtu in bodite potrpežljivi saj bodo rezultati videni kmalu. Najpomembnejše stvari ostanejo na prvem mestu in vse ostalo bo šlo na stran.

Izbira 5

Pazite, da ne boste preveč premeščeni v svoj svet in da boste začutili, kaj vam okolje sporoča. Biti morate pozorni na svojo bližnjo okolico in ljudi, ki so vam pomembni. Saj boste želeli narediti nekaj dobrega zanje. Vzemite si čas, da preverite svoje prioritete in cilje. To bo pomagalo, da ne boste zgubili stika z realnostjo. Odločitev za umik bo najverjetneje dobra za vaše razpoloženje, saj se boste lahko posvetili samemu sebi. Dvom in hladnost v odnosu bodo kmalu minili, če boste dovolj trdno stali za svojimi željami in potrebami. Zaupajte vase in v partnerja, da si oba želita ustvariti lepo in uspešno skupno življenje.

Izbira 6

Sedaj je čas za sprostitev in uživanje v stvareh, ki vam prinašajo veselje in srečo. Ne obremenjujte se z vsakodnevnimi težavami in se prepustite toku dogodkov. Uživajte v trenutku in ne iščite preveč globokih pomenov. Tako boste v stanju, da boste z lahkoto reševali svoje težave in skrbeli za sebe. Okolica bo zelo pozitivna in vam bo dajala podporo. Uživajte v čudovitem času in ga izkoristite za to, da se umaknete od vsakodnevnih skrbi. Bodite iskreni in razumevajoči, a hkrati tudi ohranjajte svoj notranji mir in ravnovesje. Pazite na svoje zdravje in počutje, saj boste tako lažje opravljali svoje obveznosti. Napetost bo naraščala vendar poskušajte se umiriti. Spremembe v odnosih bodo prinesle zanimivost, vendar bo kratko obdobje nemira pustilo sledi. Najbolje je, če se prepustite skupnim sanjam in načrtom. Ljubezensko življenje bo polno raznolikosti in izkušenj, ki bodo obogatile vaše življenje in zakonske zveze.

Izbira 7

V tej situaciji je pomembno ohranjati mir in iskati rešitve na obojestransko zadovoljiv način. S pogovorom in kompromisi lahko preprečite nastanek konfliktov in ohranite dobre odnose s sorodniki ali sosedi. Pomembno je, da se osredotočite na pozitivno in komunikacijo z partnerjem. Trudite se in poskušajte najti zadovoljivo rešitev za oba. Ustvarjajte nekaj novega skupaj in dovolite, da se odnosi izboljšajo in se razvijajo. Dan bo lahko prinesel določeno napetost, ki pa se bo do konca dneva postopno ohladila. Pričakujete lahko spremembe v odnosu in te vam bodo prinesle zanimivo potovanje. Obdobje nemira in nezadovoljstva bo kratko, a bo pustilo določene sledi. Prepustite se skupnim sanjam in načrtom.Zaupajte vase in v svojo sposobnost reševanja težav. S premišljenostjo in trdnostjo boste lahko premagali ovire na svoji poti in se osredotočili na svoje sanje in cilje.