[leform id=’1′ name=’Dann’]

S pomočjo numerologije ugotovimo na katerem področju dosežemo največje uspehe. In kjer nas čakajo ovire, kako se na njih odzovemo je naša svobodna volja .Naša usoda zato ne določa okoliščine, ampak naše odločitve. Vedenjski vzorci nam niso usojeni, ampak jih pridobimo. Kakšne so izbire se nakazuje skozi našega imena in priimka.
Rojstni podatki so tisti, ki določajo našo življenjsko pot in vse naše prirojene ter usojene lastnosti. Zato je datum rojstva osnova, ki lahko izračunamo posamezna obdobja. Izračun nam bo v pomoč pri soočanju pri izzivih in težavah. Zelo pomembno je vedeti v katero smer gremo in kakšne ovire lahko pričakujemo na tej poti. Veliko lažje bomo premagali težave če bo naše ime usklajeno z datumom rojstva .Vendar pa numerološka uskladitev imena in priimka ne pomeni ,da bomo živeli brez skrbi .Ampak pomeni, da se bomo lažje posvečali svoji osebni rasti in tako bomo na svoji poti naleteli na manj ovir in težav.

 Kliknite na vašo številko

Numerološka 1

Sedaj je čas, da se osredotočite nase, kajti vaša numerološka številka 1 nosi vodstvene sposobnosti. Imate neverjetno  moč in željo po uspehu  ne čakajte in raje začnite verjeti in delati v tej smeri.

Numerološka 2

V ljubezni imate, kar nekaj  nihanj bolje bi bilo če bi vključila komunikacijo in s tem bi rešila  zvezo. Z vašim numerološkim številom 2 boste veliko hitreje rešili nesoglasja. Imeli boste željo po druženju in trajni zvezi.

Numerološka 3

Imate kar nekaj tesnih sodelavcev ali prijateljev, kjer zelo lepo sodelujete saj ste prava ekipa. Z vašo numerološko številko 3 ,ki jo nosi je zavezništvo še bolj trdno.

Numerološka 4

Radi imate red v svojem domu in ste natančni. Prav tako ste zelo delavni in se z veseljem vsega lotite. vaša numerološka številka 4 vsebuje vse te vrline.

Numerološka 5

Zaradi zavistnih ljudi in skrbi bi bilo vaše počutje stresno ali žalostno. Na srečo temu ni tako saj vaša numerološka številka 5 daje ponos ,odločnost in trdnost.

Numerološka 6

Kar nekaj tragičnih sprememb je za pričakovati, vendar se boste uspešno vsemu temu izognili. Sicer vaša numerološka številka  6 nosi  transformacijo in prenovo.

Numerološka 7

Tekom dneva boste veliko razmišljali o spremembah in jih boste tudi uvedli v vaše življenje. Kajti vaša numerološka številka 7  vodi v umirjeno življenje in v duhovnost.

Numerološka 8

Pred vami so spremembe, ki bodo za vas ugodne, saj se boste zelo dobro znašli v njih. Št 8 je vaša numerološka številka, ki vas vodi po hitrem zaslužku in po uspehu.

Numerološka 9

Bodite dobri opazovalec, kajti v vaši bližini so ljudje zelo prijazni, vendar v resnici so neiskreni do vas. Numerološka številka 9 temelji na presoji ljudeh in previdnosti.