JANUAR

OVEN
Kot prvo bo vaša strast do življenja v celoti vidna na vseh področjih vašega življenja še posebej ko gre za srčne zadeve. Če ste že v razmerju potem morate biti pripravljeni na nekaj vzponov in padcev skozi vse leto. Komunikacija med vami in vašim partnerjem bi lahko včasih postala napeta zaradi nesporazumov ali nesoglasij glede pomembnih vprašanj. V poslu lahko pričakujete veliko možnosti za napredovanje ter priznanje za vaš trud. Z odločnostjo in trdim delom lahko zlahka dosežete vse cilje, ki ste si jih zastavili.

BIK
Izkoristite ta čas, da se ponovno povežete s partnerjem na globlji ravni in okrepite svojo vez. Prav tako je verjetno, da bosta letos oba postala bolj strastna, saj se dolgo zakopana čustva ponovno dvignejo in ustvarijo globljo povezanost med vama.
Izkoristite priložnost in recite, da priložnostim, ki se vam ponujajo, tudi če se zdijo nemogoča. Vaše družabno življenje bo v naslednjih 12 mesecih verjetno precej aktivno, saj boste izkoristili vse priložnosti, ki se vam bodo ponudile.

DVOJČKA
Če ste samski boste verjetno imeli veliko priložnosti, da spoznate nekoga novega. Morda se znajdete obkroženi s potencialnimi partnerji za katere nikoli niste mislili, da so možni. To leto je za vas idealno, da izkoristite priložnost in raziščete svoje možnosti z odprtim srcem. Vzemite si ta čas, da se posvetite sebi in temu, kar želite od življenja. Preživite nekaj časa sami in stopite v stik s svojo notranjostjo to vam bo pomagalo pridobiti jasnost o tem, kakšna oseba bi bila najboljša za vas v prihodnosti. Prav tako bi bil čas ,da se opogumite in si poiščete službo,ki bi vas osrečevala.

RAK
Ne bojte se čeprav so stvari trenutno morda nepredvidljive, je vsekakor veliko priložnosti, da to leto kar najbolje izkoristite. Vaša trenutna služba verjetno ne bo tako varna, kot je bila v preteklosti. Z nekaj trdega dela in odločnosti lahko to izkoristite kot priložnost, da najdete nekaj, kar bolj ustreza vašim potrebam.
To bi lahko celo pomenilo ustanovitev stranskega podjetja ali prevzem samostojnega dela, da bi kratkoročno dopolnili svoj dohodek, medtem ko iščete nekaj trajnejšega. Prav tako boste morali biti pripravljeni na izzive, ki se vam bodo zgodili. Ne dovolite, da vam stiska prepreči pri doseganju vaših ciljev

LEV
Zlahka vas zanesejo lastni načrti a ne pozabite si vzeti čas tudi za partnerja. Prisluhnite njegovim  zamislim in skrbem ter  mu pokažite, da resnično spoštujete njegovo mnenje.Za samske leve obstaja možnost, da spoznajo nekoga posebnega, ki lahko ponudi globoko ljubezen in zadovoljstvo.Na poslovnem področju bo ,kar nekaj težav,vendar na srečo ne bodo vas ogrožale.Sedaj imate tudi idealno priložnost ,da začnete zaupati sebi in svojim sposobnostim.Obeta se vam napredovanje ali celo zaupanje od nadrejenih.Če imate željo delati v tujini bo sedaj idealna priložnost ,da začnete resno razmišljati in izpolniti to priložnost.

DEVICA
Samski se boste najverjetneje znašli obkroženi z oboževalci, tisti v zvezi pa boste imeli veliko priložnosti za krepitev vezi s partnerjem. Samo zapomnite si, da je komunikacija ključnega pomena, saj vam bo to pomagalo, da boste letos kar najbolje izkoristili svoje razmerje. Tisti, ki ste bolj podjetniško naravnani, boste morda želeli razmisliti o ustanovitvi lokalnega podjetja. To je lahko karkoli od odprtja restavracije do odprtja spletne trgovine. Ne glede na ta  podvig je pomembno, da ne obupate. Kajti na začetku boste morali veliko energije vložiti v ta projekt.

TEHTNICA
Vaš naravni šarm in karizma bosta pritegnila številne oboževalce. Vendar naj vas ne zanese preveč pomembno je, da ste izbirčni, In se prepričate, da se oseba, ki jo izberete dobro ujema z vami. Morda boste tudi želeli razmisliti o tem, da si vzamete čas preden skočite v nekaj resnega. Izkoristite to obdobje, da se bolje spoznate in ugotovite, kakšen partner bi bil idealen za vas. Verjetno boste letos v službi prevzeli več odgovornosti .Poskrbite, da vaša ekipa deluje usklajeno in da se vsi počutijo cenjene in spoštovane. Uravnotežite potrebe članov vaše ekipe hkrati pa ohranite občutek poštenosti in pravičnosti.

ŠKORPIJON
Poleg iskanja prave ljubezni lahko letos pričakujete tudi veliko lepih trenutkov s partnerjem. Zaradi svojega pustolovskega duha boste imeli veliko priložnosti za skupno raziskovanje novih dejavnosti in hobijev. Ne glede na to ali gre za romantičen vikend ali dan poln zabavnih dejavnosti. Bosta oba imela koristi od teh izkušenj. Letos bo prišla v poštev tudi vaša naravna želja po varnosti in stabilnosti. S podporo partnerja lahko premagate vse ovire, ki se vam znajdejo na poti, in zgradite močan temelj za prihodnost.

STRELEC
Že mesece sanjate o tej priložnosti o delu v tujini v tuji državi. Ne glede na to ali gre za kratkoročno dodelitev ali dolgoročnejšo priložnost je zdaj čas, da raziščete mednarodne možnosti.
Možno je tudi, da boste na koncu delali pod svojimi pogoji, ki vam daje več svobode in prilagodljivosti kot kdajkoli prej. Pridobivanje več izkušenj je ključnega pomena, če želite letos napredovati v karieri. Razmislite o tem, da bi prevzeli dodatne odgovornosti v službi.Vezani se boste potrudili ,da boste svojo boljšo polovico bolj razvajali.Samski se boste udeleževali zabav in spoznavali z ljudmi in morda boste našli pravo osebo za vas.

KOZOROG
Vezani se boste podali na romantična potovanja in s tem se bo vajin odnos poglobil. S pravim odnosom in pogledom lahko kar najbolje izkoristite vsako situacijo in v svoje življenje pritegnete prave ljudi. Poleg tega bo to leto verjetno prineslo tudi nekaj vznemirljivih novih izkušenj, ki bi vam lahko odprle nova vrata, ko gre za iskanje ljubezni. Pomembno si je zapomniti, da ne glede na to na katerem področju se ukvarjate ostanite vedno organizirani in disciplinirani. Imate naravno sposobnost, da se osredotočite na nalogo, ki jo imate ne da bi vas motile druge stvari. Ta kakovost vam bo dobro služila pri napredovanju v vaši karieri, saj vam bo pomagala zagotoviti, da bo vaše delo vedno na visoki ravni.

VODNAR
Vzemite si nekaj časa v dnevu in naredite nekaj v čemer resnično uživate ali poskusite nekaj novega, kar ste si vedno želeli početi.
To leto bo pestro in morda se vam bo zdelo, da boste popolnoma obupali nad ljubeznijo. Vendar je to čas, da ostanete močni in odprti za možnosti, ki se vam ponujajo. Kljub temu se ne izogibajte potencialnim romantičnim partnerjem. Nikoli ne veste, kaj se lahko zgodi! Sedaj bi bil tudi čas, da končno samemu sebi prisluhnete ,kaj si resnično želite. V tej službi nikakor niste zadovoljni bolje bi bilo, da bi naredili korenito spremembo in si poiskali novo službo.

RIBI
Letos se tudi bolj povežite z prijatelji . Krepitev odnosov s starimi prijatelji ali sklepanje novih lahko vodi do nepričakovanih presenečenj v ljubezni. Ne bojte se tvegati in se izpostaviti, morda boste spoznali nekoga posebnega!
Če iščete novo službo vam je na voljo veliko možnosti. Morda boste želeli razmisliti o prehodu z ene poklicne poti na drugo ali celo o popolni zamenjavi. Prav tako pa vam lahko pomaga, da izstopate od drugih kandidatov za zaposlitev.