Retrogradni planeti

Retrogradni Neptun

3. decembra 2022 gre planet Neptun direktno v znamenje rib.
V retrogradnem obdobju ste morda še posebej dovzetni za to, da veste kdaj vam ljudje niso naklonjeni.
Ali pa ste se jih tako naveličali, da pobegnete v lastno jamo, kot to počnejo Ribe. Morda ste tudi opazili, da imate povečane psihične darove, kot so telepatija, komunikacija dvojnega plamena, intuicija ali napovedovanje.
Če so ta dejanja za vas prva je lahko precej strašljivo! Zelo lahko se počutite, kot da izgubljate razum če nenadoma dobite telepatijo z dvojnim plamenom. Vidite, da se sanje v spanju začnejo manifestirati v resničnem življenju ali še bolj nenavadno telepatija z nekom iz onostranstva.
Niste sami in ne izgubljate razuma ampak doživljali ste retrogradni Neptun. Zdaj, ko gre Neptun direktno se bo nekaj te zmede razjasnilo in stvari bodo za vas postale veliko bolj preproste.

Kaj se zgodi, ko se Neptun obrne direktno?

Ko se sanjavi in ​​psihični Neptun obrne direktno v Ribe boste začeli videti, kako se nekatere vaše lastne psihične izkušnje manifestirajo.
Sanjske in psihične stvari, ki so se vam dogajale v zadnjih nekaj mesecih so torej le simboli tega, kar se bo zgodilo.

Ne skrbite videli boste in spoznali boste resnico, ki jo razkrije Neptun, ko bo vaš notranji svet začel doživljati mir. Stvari začnejo dobivati ​​smisel in čustvene ovire se stopijo. Vaša ustvarjalnost je najmočnejša in vaš višji jaz vas začne klicati k vašemu pravemu namenu.
Morda boste doživeli radikalno spremembo mentalno, čustveno in/ali fizično! Vsekakor se na duhovni ravni stvari spreminjajo.

Ker Ribam po naravi vlada Neptun delujejo med seboj v harmoniji. Znamenje Rib je povezano s čustvi, zdravljenjem in duhovnostjo. Neptun pa z istimi stvarmi le na generacijski lestvici. Skupaj je njihov vpliv neverjetno močan in transformativen.
Danes Neptun v Ribah vodi ljudi k dvomu o svojih duhovnih ali verskih prepričanjih nas spodbuja, da se ustavimo in se dotaknemo svojega notranjega glasu in intuicije.

Meditacija in čuječnost sta postali naš vsakdanjik.Neptun nas prosi, da razmislimo o teh vprašanjih namesto, da bi ukrepali ali bili impulzivni v tem času.In imamo veliko vprašanj na katere si ne znamo odgovoriti.
V tem obdobju lahko pride do zdravljenja tudi tako, da preživite več časa sami, se posvetite umetniškemu hobiju ali poiščete duhovni nasvet.

O čem sanjamo?
Kakšna globoko zakoreninjena podzavestna vprašanja se pojavljajo pred nami?
Ali doživljamo kakšno duhovno prebujenje?
Medtem ko je ta tranzit v veljavi je bistvenega pomena, da se več časa osredotočimo na potapljanje v globine naše psihe in odpravimo vsako ali nezdravo vedenje. Čas je, da pridemo do korenine teh težav . Ali obstaja kaj v vašem življenju, kar sproži ta dejanja?
V tem obdobju lahko pride do zdravljenja tudi tako, da preživite več časa sami se posvetite umetniškemu hobiju ali poiščete duhovni nasvet.
Neptun se od leta 2012 vrti po svoji počasni poti skozi lastno domače znamenje, empatično in intuitivno vodno znamenje Rib. V zadnjih nekaj letih je prišlo do velikega premika v družbenem načinu razmišljanja, ko gre za duhovno.

Neptunov vpliv v Ovnu

Končno Neptun se bo premaknil v znamenje Ovna šele leta 2025 kar pomeni, da imamo še dovolj časa, da izkoristimo Neptun v Ribah.

Ko Neptun vstopi v znamenje Ovna pričakujte, da bo oven dvignil svojo strastno, ognjeno glavo. Samozavestni vodja in prvo znamenje zodiaka ovnov vladajoči planet . Mars bo morda v letu 2025 videl, da se počutite bolj ustvarjalni kot kdajkoli prej.
Toda do takrat je čas, da odkrijete, kako izkoristiti psihične moči Neptuna v svojo korist.Vzemite si čas za odločanje , ko lahko vadite, da si vzamete trenutek in si dovolite razmisliti, preden sprejmete prenagljene odločitve.

Pričakujte lahko velike spremembe, ko se bo retrogradni Neptun končal

Ko se bližamo koncu te retrogradnosti Neptuna je za nas pomembno, da razmislimo o tem, kaj smo se naučili in kako smo presegli lastne omejitve.
Dobro razmislite o vsem tem.Katere sanje lahko oživijo zdaj, ko smo se umaknili sami s poti?
Kakšne lekcije smo se naučili iz poslušanja svoje intuicije?
Pomembno je, da se spomnimo, da imajo planeti samo energijo . Mi smo tisti, ki lahko določimo, kako jo želimo izkoristiti.
Neptun direkt prinaša neverjetne priložnosti za razvoj in preobrazbo na duhovni ravni. Zaupanje vase vera v svojo intuicijo in v lastne posebne sposobnosti prihaja z ozemljem medtem tranzitom.

Vzemite si čas za odločanje (Meditacija)

Globoko vdihnite, zadržite dih in štejte do pet. Ko sprostite dih si predstavljajte, da sproščate vsa negativna čustva, ki jih ne želite več hraniti.
Ko uspešno obvladate svoja čustva se lahko osredotočite na njihovo sproščanje na zdrav način.
Povežite se s svojo duhovnostjo in izvedite vsakodnevno prakso meditacije .
To vas pomaga prizemljiti in notranje uravnovesiti tako da se lahko povežete s svojim višjim jazom na globlji ravni.
Mogoče razmislite o duhovnem umiku in si vzamete vikend ali teden in ga preživite v naravi .Ali v centru za duhovni umik je to lahko čudovit način, da se povežete s svojo intuicijo.
To je močan in vpliven čas za Neptun. Zlasti narava vam pomaga jasneje slišati svoj notranji glas in nekaj časa stran vas lahko razsvetli na več ravneh.

Uživajte in dovolite, da vas skrivnostni Neptun vodi v novo leto!