Osebna rast

Napotki in misli o osebni rasti in o smislu življenja – 5del

Z vami bom delila 5 nasvetov za začetek poti do bolj zdravega življenja z ustvarjanjem korakov do notranjega miru in sreče.

  1. Znebite se stvari, ki jih ne nosite in jih ne potrebujete, samo polnijo prostor v vašem domu.
  2. Odstranite se od ljudi ,ki ne nosijo dobre energije in zaradi njih se počutite izigrane.Ali pa jim povejte da želite odnos z njimi v novem kontekstu. Tisti, ki bodo ostali lahko vas vidijo in spoštujejo in so pripravljeni na rast skupaj z vami. Sporočite tistim, ki jih imate radi, da delate korake v bolj zdravo okolje in da naj vas podpirajo pri temu.
  3. Kaj vnašate v svoje telo je zelo pomembno zato vključite bolj zdravo prehranjevalno navado.Omejite ali nič kajenja,čustveno prehranjevanje,ki je posledica stresa.Potrebujete dober kvaliteten spanec.
  4. Naredite nekaj, zaradi česar se počutite dobro vsak dan na primerˇˇ Telesna vadba,pohodi ,meditirajte, razgibajte svoje telo in nahranite svojo dušo.
  5. Imejte dnevnik napišite, kaj vam je bilo všeč v svojem dnevu prepoznajte svoje strahove, kaj vas ustavlja, da ustvarite cilje, pustite čustva na papirju.In da se povežete s seboj, na koncu ste sam sebi najboljši prijatelj .Poglejte svoje vzorce bodite iskreni do sebe in prepoznajte resnico o tem, kaj vas zadržuje od življenja, ki si ga želite. Ko ste predani novemu načinu življenja zase greste v akcijo.