Luna

Luna

Luna

je našemu planetu najbližje nebesno telo zaradi česar luna in njene faze močno vplivajo na našo energijo tukaj na Zemlji. To je na splošno čas, ko je tančica med fizičnim in duhovnim kraljestvom tanjša kot običajno. zaradi česar lažje sprejemamo sporočila iz vesolja.In zaradi tega je tudi Luna eden najmočnejših obdobij za izražanje vaših sanj in želja . Ne samo, da je vaša ustvarjalnost okrepljena vaša domišljija je živa z duhom in močjo. Povezava z energijami vesolja pa je globlja kot kdajkoli prej.
Z drugimi besedami vesolje bo zdaj lahko bolj jasno slišalo vaše zahteve.
Vsaka luna vsebuje svoje teme, ki so povezane z znamenjem v katerega spada.
To pomeni, da boste bolje opremljeni za obvladovanje kakršne koli čustvene občutljivosti ali nihanja razpoloženja, ki običajno spremljajo Luno.
Prav tako boste bolje pripravljeni na iskanje ustvarjalnih rešitev za vse izzive ali težave. S katerimi se soočate saj se boste počutili bolj ustvarjalne in se boste bolje prepustili toku.
Sliši se kot precej čarobno združevanje energij kajne?
Z večjo ustvarjalnostjo in intuicijo vam je lažje kot kadarkoli prej slišati lastno notranjo modrost in ukrepati v skladu z njo.
Ne prezrite tistih šepetov, ki jih slišite iz sebe in ne zanemarite ustvarjalne ideje, ki je v vas vzbudila strast in veselje. In s temi povečanimi psihičnimi sposobnostmi nikoli ni bil boljši čas, da zaupate sebi in svojim instinktom.
Luna je vedno odličen čas za sajenje semen za nove začetke. Izkušnje in sanje, ki jih želite prinesti v svoje življenje v naslednjih nekaj tednih, mesecih ali celo letu!
Jaz zelo rada ustvarjam in vsa moja občutja izrazim na slikarskem platnu. Kadar ustvarim meditativne mandale in energijske slike se počutim tako močno in pomirjeno.
Obstaja veliko načinov, kako lahko izkoristite svoje ustvarjalno središče. Poskusite se odpraviti v svojo najljubšo trgovino z umetniškim materialom po novo platno in nekaj barv.
Še bolje bi bilo, da ustvarite tablo z vizijo, ki jo boste obesili v svojem domu in se osredotočili na njo vsak dan.
To bi bilo odlično obdobje za preizkušanje novih stvari za izstop iz cone udobja.
Poskusite se predstaviti svetu! Ne pozabite, da je sreča naklonjena drznim. Če ste se spraševali o novi vrsti vadbe ali obliki plesa pustite, da se vaš duh premika po vašem telesu.
Če ste razmišljali o tem, da bi svojemu šefu ali delodajalcu posredovali genialno idejo je zdaj čas za ukrepanje!
Ali pa preprosto predvajajte sproščujočo glasbo in meditirajte o lunarnih energijah, ki se prelivajo povsod okoli vas . In se vprašajte, katera sporočila naj bi prejeli prav zdaj.
Pripravite se na čarovnijo in manifestacijo in vedite, da če se dosledno osredotočate na svoje lunine cilje in sprejemate pozitivne ukrepe, da jih uresničite bo uspeh viden takoj.

Prav zdaj je čas za napredek pri notranjih spremembah in rasti, da se lahko čustveno pripravimo na uspeh in nova obzorja, ki prihajajo v preostalem delu leta.