Horoskop

Horoskop Marec 2023

MAREC

OVEN
Ta mesec se bodo za Ovne pojavili izzivi in težki trenutki. Potrebovali bodo delo na osebnih odnosih z ljudmi, ki so jim blizu a so se medtem oddaljili. Čeprav se lahko zdi, da se jim vse izteka po načrtih. Bodo v drugem tednu marca ugotovili, da ni vse tako, kot so pričakovali. Ko se bodo ravno umirili in mislili, da se vse obrača v njihovo korist se bodo pojavili dogodki, ki jih bodo upočasnili in obrnili zadeve na glavo. Nekateri ljudje od katerih pričakujejo podporo bodo odšli v trenutkih, ko jih najbolj potrebujejo. In se bodo morali sami spopasti s težavami. Kar se tiče ljubezni in sprememb na ljubezenskem področju, bo druga polovica meseca prinesla pričakovane spremembe. Če so jih prejšnje ljubezenske dogodivščine razočarale in so bili blizu temu, da ostanejo sami jih bo ena oseba, ki so jo komaj spoznali popolnoma očarala. Sprva se bodo pretvarjali, da niso tako močno čustveno vpleteni, vendar bodo sčasoma spoznali, da čustva postajajo vedno močnejša.

Nekaj napotkov:
– Vsak dan si vzemite malo časa za kakršno koli telesno dejavnost. To vas bo razvedrilo in osvežilo.
– Vzemite si tudi čas zase. Takrat lahko izvajate meditacijo, jogo, uživate v peneči kopeli ali berete knjigo;
– Sprejmite svoje pomanjkljivosti, ker vam bo veliko lažje.

BIK
Začetek meseca bi se moral za vas začeti počasi in enostavno a se bodo pojavili zapleti. Nekaj slabih odločitev vas bo popeljalo v napačno smer in namesto da bi se bližali cilju se boste oddaljili še bolj. In s tem pa pridobili dodatne obveznosti. V službi se ne bo vse odvijalo najbolje, ker imate navado, da pretiravate v pogovorih s sodelavci-. Zaradi česar se lahko hitro znajdete v prepirih. Morali boste premagati svoj ponos in spoznati, da niste neskončno sposobni. Zato boste morali sprejeti nasvete tistih, ki so v podjetju dlje časa in so tam, da vam pomagajo. Vendar vam ne morejo pomagati, če se tega ne zavedate. Kljub temu ni vse tako črno. V tretjem tednu marca se boste lahko sprostili s prijatelji in pozabili na poslovne težave. Takrat boste morda spoznali nekaj novih ljudi, saj boste žareli s pozitivno energijo in karizmo, ki se ji mnogi ne bodo mogli upreti.

Nekaj napotkov:
– Poskusite se postaviti na mesto drugih, da bi jih bolje razumeli.
– Ločite čas za uživanje in čas za delo.
– Ne dvomite vase in vedno bodite prepričani.
– Bodi dober prijatelj, vedno in za vedno.

DVOJČKA
V začetku meseca boste uživali v mirnem obdobju, vendar to ne bo trajalo dolgo. Po tem obdobju vas čakajo številni pogovori in pogajanja, ki se nanašajo na različne vidike vašega življenja. V odnosu z vašim partnerjem se morate iskreno pogovoriti o smeri, v katero gre vaša zveza, saj se zdi, da ste zavili na napačno pot. Če želite ohraniti svoj odnos, boste morali vložiti trud in čas. Primanjkuje vam denarja, kljub vašim prizadevanjem, da bi bili varčni in kupovali le tisto, kar potrebujete. To se ne bo spremenilo v prihodnosti, zato boste morda poskušali najti dodaten vir zaslužka. Vendar pa trenutno niste pripravljeni na dodatne obveznosti, zato bodite previdni pri iskanju dodatnih virov dohodka. Vaše zdravje bo stabilno, vendar ne smete ga jemati za samoumevnega. Potrebno se bo znebiti nekaterih slabih navad, ki so se ponovno pojavile v vašem življenju. Sicer ste bili na pravi poti, vendar se težko uprete slabim navadam, ko se razburite.

Nekaj napotkov:
– Ne hitite z vezo- najprej osebo dobro spoznajte.
– Veliko berite
– Vzemite si dovolj časa za hobije, ki vas sproščajo in so zabavni.
– Ne zadovoljite se z delom, ki vam ni všeč in ga ne marate opravljati.

RAK
Raki boste ta mesec doživeli občutek, da bi radi bili doma,kot pa v službi.Doma vas bodo preplavile gospodinjske obveznosti. Ker ste prevzeli veliko odgovornosti, boste sami krivi za to, da vam bližnji ne bodo nudili večje podpore. Težko vam bo, ker boste želeli počivati, a se boste morali spopasti s svojimi obveznostmi. Drugi bodo predpostavljali, da ste odgovorni za vse, zato se ne bodo niti zavedali, da bi vam lahko pomagali. Morda boste imeli težave s hrbtom ali okužbo oči, ki vas mučita že nekaj časa.Priporočljivo je, da poiščete zdravniško pomoč. Zaradi pomanjkanja telesne aktivnosti, ki jo povzroča dolgo sedenje v službi, boste lahko čutili bolečine v ledvenem delu. Morda boste želeli več telovaditi in se ukvarjati z rekreacijo, a ne boste imeli časa.

Nekaj napotkov:
– Prosto se ukvarjajte s kuhanjem in ugotovili boste, da je to vaš najljubši hobi.
– Ustvarite rutino, ko gre za delo.
– Izogibajte se negativnim ljudem in strupenim prijateljem.
– Veliko časa preživite z družino in ljubljenimi prijatelji.
– Naučite se, komu zaupati in komu ne.

LEV
V prvem tednu tega meseca se vam bodo odprle številne poslovne priložnosti. Če se jim boste dovolj posvetili in angažirali, boste lahko te priložnosti izkoristili na pravi način. Mlajši sodelavci, ki so se pravkar zaposlili, se želijo dokazati in predstavljajo vašo konkurenco. Vendar jim boste pokazali, kaj zmorete, čeprav morate priznati, da imajo več energije kot vi, kar je razumljivo, saj imajo več motivacije in želje po uspehu. Sredi meseca se vam bo ponudila priložnost za nenačrtovan izlet. Priporočljivo je, da se odpravite za nekaj dni in si oddahnete od vsakodnevnih obveznosti. Skupaj z majhno skupino ljudi boste uživali v prijetnem in sproščenem preživljanju prostega časa, saj se bo vaša energija ujemala z njihovo. Po vrnitvi domov boste polni pozitivne energije in boste imeli več moči za nove poslovne obveznosti in delovne naloge. Čeprav nimate bolečin in imate dovolj energije, pa zdravstveno stanje ni najboljše. Konec meseca se lahko pojavijo znaki utrujenosti. Če utrujenost ne mine, se posvetujte z zdravnikom, ki vam bo svetoval, kako spremeniti svoje vsakodnevne aktivnosti, da se boste počutili manj utrujeno. Poskrbite, da zaužijete dovolj tekočine, da preprečite dehidracijo.

Nekaj napotkov:
– Ukvarjajte se z aktivnostmi v katerih boste lahko pokazali svojo energijo in strast.
– Vedno bodite iskreni, tudi ko morate povedati, kar vam ni všeč.
– Družite se s čim več različnimi ljudmi in vodite aktivno življenje.
– Pri delu postavite sebe vedno na prvo mesto, saj ste radi glavni in odgovorni za projekte.

DEVICA
Poleg praznovanj in rojstnih dni, ki bodo v tem mesecu dodatno obremenili vaš proračun.Se pripravite tudi na nekaj nepričakovanih izdatkov, ki vas bodo presenetili. Poskrbite za finančno stabilnost in se izogibajte nepotrebnim zapravljanjem. V drugi polovici meseca boste imeli priložnost za pomembno poslovno srečanje, ki bo zahtevalo vašo popolno predanost in koncentracijo. Izkažite svoje sposobnosti in se pokažite kot izjemno kompetenten in zanesljiv sodelavec. Vaše delo bo opazil tudi nadrejeni, kar vam bo prineslo možnost napredovanja v prihodnosti. Glede vašega zdravja bodite pozorni na preventivo in skrbite za svoje telo ter um. Redno se gibajte in se izogibajte stresu, ki lahko vpliva na vaše zdravje. Obisk pri zobozdravniku kljub strahu ne odlašajte, saj je pomembno, da poskrbite za svoje zobe in zdravje ustne votline.

Nekaj napotkov:
– Ne bojte se prekiniti odnosa z nekom, saj ne smete dovoliti, da bi kdo negativno vplival na vas.
– V službi ne bodite preveč čustveni. Tam ste zaradi izkušenj in če tega ne želite poiščite nekaj novega.
– Preživite čas z ljudmi, ki imajo podobna ali enaka stališča kot vi.
– bolje se boste počutili, če boste pomagali drugim.

TEHTNICA
Pričakujte naporen začetek meseca, vendar se lahko veselite dopusta, ki ga imate v drugi polovici meseca. Komaj čakate, da se odpravite na dopust, saj boste potrebovali počitek in oddih od vsakdanjega stresa. Čeprav še ne veste, koliko časa boste na dopustu, boste poskušali izkoristiti vsak trenutek in se sprostiti.Prosti čas boste želeli preživeti z ljubljeno osebo, ali pa preprosto sami ob knjigi ali filmu. Telefonski klici vas bodo motili in zmedli, zato boste upali, da klici niso samo povabila na srečanja ob kavi, kjer bi se vaši kolegi ukvarjali z obrekljanjem drugih. Vendar pa je vseeno dobro, da se srečate s prijatelji za nekaj ur, sicer se boste preveč osamili. Čeprav vam bo sprva všeč, pa se boste po nekaj časa dolgočasili. Če se počutite bolje, to še ne pomeni, da bi morali prenehati jemati zdravila, ki jih jemljete za svoje zdravstvene težave, bodisi za alergije ali kaj drugega. Zdravila jemljite toliko časa, kot vam ga je predpisal zdravnik, saj se lahko vaši simptomi vrnejo v še močnejši obliki kot prej. Ne tvegajte svojega zdravja.

Nekaj napotkov:
– Poskusite zmanjšati ljubosumje in posesivnost do drugih ljudi.
– Okrasite prostor, v katerem živite, da bo urejen in po vašem okusu.
– Poiščite nekaj, kar vam je všeč in kaj boste počeli. To bo zelo izboljšalo vaše razpoloženje in zdravje.
– naučite se reči ‘ne’ in se zaradi tega ne počutite slabo.
– Ste družaben človek, ki ima rad ljudi, zato imejte aktivno življenje. Pozabite na sedenje doma.

ŠKORPIJON
V drugi polovici meseca se bo vaše počutje izboljšalo, saj boste uspeli nekoliko razbremeniti svoj urnik. Morda boste našli nov način za obvladovanje stresa, kot je meditacija ali joga, kar bo pozitivno vplivalo na vaše duševno zdravje. To bo tudi priložnost, da se bolj posvetite svojim osebnim ciljem in hobijem, ki so vam pomembni. Bodite pozorni na svoje finance in se izogibajte nepotrebnim stroškom. Lahko se zgodi, da boste morali plačati nepričakovane račune, zato se pripravite in ohranjajte svoje finance pod nadzorom. V ljubezni se bodo stvari umirile, saj boste uspeli najti ravnotežje med svojim osebnim življenjem in obveznostmi do svojega partnerja. Morda boste ugotovili, da se nekatere stvari, ki so vam bile prej pomembne, zdaj zdijo manj pomembne, in obratno. Pomembno je, da se pogovorite s partnerjem in delite svoje misli ter občutke, da bosta lahko gradila bolj zdrav in zadovoljujoč odnos.

Nekaj napotkov:
– Zaupajte svoji intuiciji;
– poskušajte jesti zdravo in se izogibajte razvadam.
– Bodite pošteni do sebe in ne dovolite, da vas kdo drug sili v nekaj, česar ne želite.
– Začnite deliti svoje misli in razmišljanja z drugimi, lažje vam bo.
– Negativna čustva so čisto v redu, a ne dovolite, da vas popolnoma prevzamejo.

STRELEC
V tem obdobju se lahko počutite zelo srečni v ljubezni, skoraj kot na začetku zveze. Čustva bodo močna in privlačnost bo na visoki ravni, če ste v zvezi. Morda se boste z partnerjem bolje razumeli kot kadarkoli prej, kar bi lahko privedlo do nekaj romantičnih trenutkov. Če si lahko privoščite romantično potovanje brez motenj, bi lahko to okrepilo vaš odnos še bolj. Konec meseca se lahko zgodi velika sprememba na poslovnem področju. Čeprav vaša ljubljena oseba morda ne bo navdušena, boste morda morali preživeti več časa v službi, da boste lahko napredovali. To lahko predstavlja žrtev, ki jo boste morali sprejeti, da bi dosegli svoje cilje. Poskusite se pogovoriti s partnerjem in mu razložiti svoje cilje, da boste lahko razumela vašo odločitev. Če imate občutek, da vas pesti stres, bi bilo koristno, če bi se posvetovali s strokovnjakom. Ne odlašajte več, ampak čim prej poiščite pomoč, da boste lahko ugotovili vir stresa in se naučili, kako ga obvladovati. To vam lahko pomaga izboljšati vaše počutje in dobrobit na dolgi rok.

Nekaj napotkov:
– Gibanje je za vas pomembno, zato si vsak dan vzemite čas za trening.
– ljubezen vam je pomembna, zato si ne dovolite biti z nekom, ki vam ne daje vsega, kar si želite.
– vedno bodite pošteni, ker vas bodo ljudje zaradi tega cenili.
– Omejite se pri nakupovanju in poskušajte na stvari gledati manj materialno.
– Kadarkoli lahko preizkusite nove stvari. Navsezadnje ste velik pustolovec.

KOZOROG
V tem mesecu se boste morali ukvarjati s številnimi nesoglasji v vaši ljubezenski zvezi saj če jih ne boste rešili, se bo vaša zveza končala. Namesto da težave prelagate na kasneje, se morate soočiti z njimi in se pogovoriti s svojim partnerjem, saj boste le tako lahko rešili probleme in ohranili svojo zvezo. Na delovnem področju boste delali na svojem osebnem razvoju in opazili boste, da ste veliko bolj sproščeni in samozavestni. Samozavest je pomembna lastnost v poslovnem svetu, zato poskrbite, da bo to odsevalo tudi vaša drža in odnos do dela. V drugem tednu marca lahko pričakujete manjše nesporazume na delovnem mestu, vendar pa se izogibajte izbruhom čustev in ostanite mirni in umirjeni. To bo zmedlo vaše nasprotnike in vam omogočilo, da izstopite kot zmagovalci.

Nekaj napotkov:
– Vedno pomagajte drugim, kot to počnete zdaj. Vse se vrača, ker je karma čudež.
– Včasih uživajte v samoti in naj vas ne bo strah samote.
– Bodite spontani in si privoščite nekaj stvari, o katerih ste razmišljali.
– Zgradite svoj značaj in ga okrepite.
– Pri delu ali pri katerem koli projektu se potrudite, da bodo drugi in vi sami videli, kaj zmorete.

VODNAR
Morda se zavedate, da je denar za vas trenutno zelo pomemben, vendar pa globoko v sebi veste, da se ta miselnost ne splača. Čeprav želite imeti več denarja, boste z dodatnim delom vstopili v začarani krog, ki vas ne bo naredil srečnejšega. Delo vas ne more nadomestiti nežnosti, ki jo tako pogrešate.
V drugem tednu marca boste vstopili v nov cikel in dosegli stabilnost na poslovnem področju, medtem ko se bodo dogajanja na ljubezenskem področju še stopnjevala. Če želite najti mir v ljubezni, boste morali spremeniti svoj pristop. Ne glede na vaš videz, če se boste obnašali arogantno, vas nasprotni spol ne bo sprejel.
Druga polovica meseca vam bo prinesla boljše zdravje in končno se boste počutili spočiti, kot se že nekaj tednov niste. Izkoristite to obdobje za dober spanec in počitek. Priporočljiv je tudi sistematski pregled, ki ga že dolgo odlašate, saj v drugi polovici meseca ne boste imeli toliko obveznosti. Osredotočite se na svoje zdravje.

Nekaj napotkov:
– Poiščite dejavnost ali hobi, ki vas bo popolnoma prevzel.
– Ne bežite pred težavami.
– Izogibajte se razvadam, pa tudi negativnim ljudem in strupenim prijateljem.
– Ne menjajte pogosto kroga prijateljev.
– Poskrbite za finance in se naučite bolj odgovorno ravnati z denarjem.

RIBI
V tem mesecu se vam obetajo izjemne poslovne priložnosti, in če jih boste znali izkoristiti, lahko pridobite nova poznanstva in se razvijate na novih področjih. Obiskali boste več dogodkov, na katerih boste imeli priložnost spoznati vplivne ljudi v vaši panogi. Pomembno je, da se vedete elegantno in samozavestno, saj boste tako pustili dober vtis. Če ste odprti za ljubezensko avanturo, boste imeli priložnost za nova čustvena poznanstva. Ne glede na to, ali se boste spogledovali ali pa se bo nekaj bolj zares razvilo, bo druga polovica marca odprta za nove romantične priložnosti. Morda vas čaka tudi kakšno romantično potovanje. Vaše zdravje bo v tem mesecu idealno. Imeli boste veliko energije, saj vam bodo služba in ljubezensko življenje dajala motivacijo. Kljub temu poskrbite, da se boste držali zdrave prehrane, uživali vitamine in minerale ter se izogibali prepihu in gaziranim pijačam, na katere ste občutljivi.

Nekaj napotkov:
– Vedno se soočite s problemom in ne bežite v ‘svoj svet’.
– Ne dovolite, da izgubite sebe tako, da druge postavljate pred svoje potrebe.
– Dajte si naloge za spodbujanje pridnosti.
– Preizkusite nove stvari in doživite čarobnost spontanosti in avanture.
– Dobri ste v svetovanju, zato ni slabo prisluhniti drugim ljudem in jim pomagati.