Horoskop

Horoskop Februar 2023

FEBRUAR

OVEN
Ta mesec bo direktnih planetov, kar bo pripomoglo k bolj sproščeni poti. Za ovne v ljubezni obljublja nekaj nejasnosti, saj so ovni radi neposredni. V zadnji tretjini meseca se bo ozračje izboljšalo in ovni se ne bodo več morali tako prilagajati drugim. Vendar pa se morajo zavedati, da intenzivne stvari niso vedno trajne. Energije, ki se bodo začele čutiti v začetku februarja, bodo močne in bodo vplivale na vaše osebno življenje. Sredi meseca bo razkrito vaše zasebno življenje, kar lahko privede do sprememb, povezanih z dejanji bližnje osebe. Ključno bo, da ostanete prilagodljivi, a odločeni v svojih načelih. V končnem delu meseca se bo poudarek premaknil na poslovno življenje, kjer vas bodo planeti podpirali pri doseganju kariernih ciljev. Pričakujte velike spremembe in nove priložnosti.

BIK
Ta mesec bo odličen za Bika, saj bodo z odločnostjo dosegli vse svoje cilje, zlasti na kariernem področju. To bo pozitivno vplivalo na dobro počutje in veselje, kar bo tudi vplivalo na vaše najbližje. Kljub temu pa lahko v zadnjem delu meseca pride do napetosti v družinskih odnosih, zato bo potrebno prisluhniti drugim in uporabiti avtoriteto. Februar se bo začel s fokusom na pripravo na spremembe. Veliko boste začeli razmišljati o svojih ciljih z novega zornega kota. Ključno je, da se osredotočite na prihodnost in zadržite misli od preteklosti. Imeli boste priložnost za preobrat s preteklostjo in uporabite sedanjost za napredek v osebnem in ljubezenskem življenju. Na koncu meseca boste lahko doživeli reorganizacijo finančnega življenja in se soočili z občutljivimi točkami/lastnostmi. Planeti vas bodo podpirali pri osredotočanju na družino in dom.

DVOJČKA
Februar se bo začel z energijo, ki jo bo prinesel vpliv planetov na vaše znamenje. Do sredine meseca boste strmeli k cilju in z željo po povezovanju z drugimi . Hkrati pa boste pod pritiskom in potrebno bo da, gledate dolgoročno. Proti koncu meseca se boste morali ustaviti in se posvetiti regeneraciji. To bo čas za napolnjevanje baterij in iskanje duhovnega miru. V februarju se  boste posvetili počitku in osredotočali na lastno notranjost.. Prvi teden se lahko zgodijo velike spremembe v življenju, kot so nove priložnost ali novi načrti za prihodnost s partnerjem.Imeli boste energijo in zagon ,da boste  storili marsikaj. Vaša motivacije se bo povečala  in tako boste opravili vse, kar ste si zadali. Ne bojte se izzivov, saj boste uspešni v vseh področjih. Naredite nekaj dobrega zase in za svoje okolje, kar bo imelo pozitiven učinek na vaše življenje. Uživajte v življenju in izkoristite vsako minuto!

RAK
V mesecu februarju boste imeli visoko energijo in navdušenje, a je pomembno, da se ne prehitro odzovete in se ustavite, da se stvari zgodijo same po sebi. Na področju doma boste lahko občutili potrebo po spremembah, medtem ko na področju dela čutite potrebo po neodvisnosti in izražanju. Pazite, da se ne premikate prehitro in bodite potrpežljivi, da se zadeve iztečejo v vašo korist. Pri komuniciranju bodite pozorni, da izražate svoje želje, čeprav boste morda nekoliko nerodni in negotovi. V drugi polovici meseca se boste lahko osredotočili na različne projekte, tako poslovne kot osebne, in jih uspešno izpeljali. Ob koncu meseca se boste znašli pred odločitvijo, ki bo vplivala na vaše prihodnje življenje, zato bodite previdni pri izbiri. Naredite vse, kar je v vaši moči, da bo rezultat čim boljši.

LEV
V mesecu februarju boste prejemali veliko pozitivne energije, ki vam bo pomagala premakniti vaše življenje naprej. Imeli boste veliko zamisli in idej, zaradi katerih boste lahko dosegli želene spremembe brez potrebe po posebnih znanjih. Pri tem pa boste občutili vznemirjenje, ki ga želite že dolgo. Pazite se le nekoliko več sanjavosti in da se ne zmedete. Z ustrezno previdnostjo in preudarnostjo na poslovnem in finančnem področju se bo mesec dobro zaključil za vas. V tem mesecu bo važno, da se zaščitite pred morebitnimi težavami, ki bi lahko vplivale na vaše zdravje. Poskušajte se osredotočiti na pozitivne stvari in ohranjajte dobro voljo, saj se bo vse končalo na dober način. V ljubezenskem življenju bo morda nekoliko napetosti, vendar boste uspešno premagali težave in ohranili svoje čustva. Morda boste nekoliko občutljivi, vendar se boste hitro počutili bolje, če se boste posvetili stvarem, ki vas veselijo.

DEVICA
V mesecu februarju boste imeli velik poudarek na svojem domu in družini. Vaše odnose boste gradili na ljubezni in dobri komunikaciji. Vaš dom bo poln pozitivne energije, kar vam bo omogočilo, da organizirate tudi družinska srečanja. Delovno področje bo zaznamovano z veliko empatičnosti in željo po pomoči drugim, vendar je pomembno, da ohranjate svoje interese v ospredju. Vaša morala lahko nekoliko zmanjka, vendar mislite pozitivno, saj tako privlačite tudi pozitivne dogodke.Sposobnosti in energija, ki ju imate, bodo do konca meseca v najvišji meri, zato je pravi čas, da stopite v akcijo in uresničite svoje želje. Obdobje je naklonjeno tudi novim začetkom in spremembam. Ne bojte se izstopiti iz cone udobja in se soočiti z novimi izzivi, saj se bo to izplačalo z dolgoročnim uspehom in zadovoljstvom.

TEHTNICA

V februarju bo značilna zadržana narava, ki bo usmerjena k čustvenim vprašanjem in odnosom z bližnjimi. Ne premlevajte preveč, temveč se z njimi pogovarjajte z odprto komunikacijo. Do sredine meseca se lahko zgodi dogodek , ki bo otoplil vaše srce. Prav tako se boste v tem mesecu srečali z dvomi, vendar ne racionalizirajte preveč, temveč se organizirajte. Ste nagnjeni k preoblikovanju življenja in spreminjanju situacij, a se izogibajte kompliciranju in zapletanju? Energije vas bodo podprle, planeti pa bodo povečali pomen teh področij. Najpomembnejše je, da se dobro počutite. V tem mesecu je pomembno, da ste v stiku s svojimi čustvi in da ste pozitivno nastrojeni. Izbirajte dejavnosti, ki vas veselijo in se ne bojte izraziti svojih čustev. V kariernem področju boste uspešni, če se boste držali svojih ciljev in pozitivno naravnani. Če boste potrebovali finančno pomoč, se ne bojte zaprositi za pomoč, saj vam bo šlo vse izjemno dobro od rok.

ŠKORPIJON
Ne pozabite, da je pogovor z bližnjimi ključen in da bi moral nek dogodek otopliti vaše srce. Izboljšajte svoje življenje, vendar se izogibajte kompliciranju. Najbolj pomembno je, da se dobro počutite. V ta mesec je potrebno pristopiti z veliko energije, saj bo poln presenečenj in sprememb. Zavzemite se za svoje želje in sanje ter ne dovolite, da vas kdorkoli ustavi. Če boste verjeli vase in svoje sposobnosti, se vam bo uspelo uresničiti vse, kar si želite. Ne odlašajte, ukrepajte in vodite svoje življenje v smer, ki vam bo prinesla srečo in zadovoljstvo. Sprijaznite se z novimi situacijami, kot tudi z novimi ljudmi, ki bodo vstopili v vaše življenje. Na to glejte kot priložnost, da se razvijete in rastete, ne glede na to, kako težke bodo preizkušnje. V vaše življenje bodo prišle pozitivne spremembe, ki jih ne boste želeli izpustiti. Upajte v najboljše in ne bojte se izpostavljati.

STRELEC
V mesecu februarju se boste intenzivno ukvarjali z notranjimi preobrazbami pod vplivom planetov. Iskali boste globlje odgovore in boste usmerjeni k duhovnemu nagonu, želeli se boste notranje izpopolniti in biti bolj prilagodljivi. Začutili boste ustvarjalnost in dobili boste inovativne ideje. Poskušali boste ustvariti trdno konstrukcijo in iskati dolgoročno stabilnost. V sredini meseca boste morali paziti na čustvene izbruhe, še posebno v poslovnem in vsakdanjem življenju. Bodite pozorni na odnose, kjer se boste morali soočiti z kritičnimi temami. Čustvenost boste začutili tudi sami in želeli si boste živeti polno življenje sočutja in prijaznosti, vendar bodite pozorni, da okolica ne bo preveč izkoristila te lastnosti.

KOZOROG
V februarju se poskusite izogibati tveganjem in neodločnosti. Morali se boste začeti zavedati , da zaradi pozitivne energije že nekaj časa raste vaša notranja moč. In da jo morate začeti uporabljati, sicer ne boste imeli koristi od tega. Pritisk se bo začel povečevati, vendar vaše znamenje je pripravljeno na izzive. Ustvarite nekaj ambicioznih ciljev in verjemite, da boste imeli srečo. Bodite odprti za sodelovanje in prilagodljivi, saj se vam bo to obrestovalo. V tem mesecu se bo vaše razumevanje drugih ljudi spremenilo in komunikacija bo tekla bolje, kar bo vodilo do izboljšanja odnosov. Lažje se boste izražali, kar bo olajšalo povezovanje z drugimi. Poudarjeno bo vaše dojemanje humorja in to bo dobra priložnost, da se odprete in zabavate.

VODNAR
V februarju se boste usmerjali k praktičnim stvarem in se osredotočili na doseganje konkretnih ciljev. Planeti vam bodo v tem mesecu naklonjeni in podpirali vas bodo, vpliv pa bo na vašo samozavestno, odločno naravo. Pričakujte spremembe in presenečenja, z drznostjo se zanašajte na pot, ki jo vam življenje ponuja. In sprejmite vse priložnosti, ki se vam bodo pojavile. Za zaključek meseca pa se lahko posvetite malce bolj umirjenim dejavnostim. Kot je branje knjige ali meditacija, da se ponovno vrnete k sebi in se posvetite svojemu počutju. V tem obdobju je pomembno, da si vzamete čas za sebe in se zamislite nad svojimi željami in cilji za prihodnost. Svetujem vam , da se tudi v težjih trenutkih držite pozitivnega mišljenja, saj vam bo pomagalo ohraniti jasen um in se lažje soočati z izzivi. Tako boste lahko izkoristili priložnosti, ki se bodo pojavljale v drugi polovici meseca, in zrastli na osebnem in kariernem nivoju. Bodite pozorni na svoje zdravje in finance ter se ne bojte prositi za pomoč, če jo potrebujete.

RIBI
Ne zadržujte se v preteklosti, temveč se osredotočite na sedanjost in prihodnost. Bodite podjetni in se pripravite na sijajne priložnosti. Ne zatiskajte si oči pred ovirami in jih premagajte s pozitivnim pristopom. Ta mesec se potrudite biti prijaznejši do svojih bližnjih, da ne bodo po nepotrebnem pustile trajnih posledic v odnosih.
S prijetnimi občutki in pozitivnimi mislimi boste privabili še več dobrih stvari v svoje življenje. Ne ostanite v preteklosti, temveč se osredotočite na sedanjost in prihodnost. Zaupajte vase in svoje sposobnosti ter izkoristite priložnosti, ki se vam bodo ponujale. Uživajte v uspehih in se ne bojte izzivov, saj boste z lahkoto premagali vsako oviro na svoji poti. V prihodnosti bodite pozorni na svoje besede in dejanja, saj lahko tudi najmanjša stvar povzroči težave. Ohranite mirno kri in bodite odprti za komunikacijo, da boste rešili kakršnekoli nesporazume v najkrajšem možnem času. Biti dober prijatelj zahteva trud in zavedanje, zato ne pozabite, koliko pomenijo vaši bližnji za vas.