Duhovna rast

DUHOVNA RAST

1.)DUHOVNA RAST

Ena najpomembnejših stvari, ki jih kot človeška bitja lahko naredimo je, da duhovno rastemo.

Tih in miren um je znak notranjega miru. Ko najdete ta prostor vas zunanje misli ne odvrnejo pozornosti. Znak duhovne rasti je, da znate poslušati glas v sebi in mu zaupati. Angeli vas blagoslovijo v smeri samorasti. Osredotočite se na svoje notranje moči, da ohranite ravnovesje v vsaki situaciji.

Ne smete  spreminjati sebe samo zato, ker ljudje želijo, da se spremenite. Ampak sledite temu, kar je popolno za vaše življenje. Duhovno rastete če lahko ostanete v sedanjosti. To pomeni, da opazite vso lepoto in čudenje, ki jih ponuja življenje. Namesto da se primerjate z drugimi ali se obremenjujete s tem, kaj se bo zgodilo.

Lahko spustite ljudi iz svojega življenja, ki vas delajo nesrečnega. Opustite tudi navade , ki za vas niso dobre. Če ta znamenja doživljate sedaj potem se duhovna rast prebuja v vas. Vse se  zgodi z razlogom zato se zahvalite za vse izkušnje, ki ste jih doživeli do sedaj. In si  ustvarite več za prihodnost z notranjo modrostjo in svetlobo. Vesolje ima veliko načinov, da vas nagovori. Vedno prisluhnite in bodite pozorni na znake to so lahko v obliki nenavadnih sanj ali intuicij. Lahko je tudi znak iz podzavesti, srečanje z nekom morda nagnjenost živali, ki izberejo način, da govorijo z vami. Skratka bodite pozorni na vse kar vidite in k čemu vas privlači. Vesolje poskuša komunicirati z vami  zato ne ignorirajte sporočil, ki jih prejmete.

Simboli so povsod bodite na njih  pozorni.

Kačji pastir  Je simbol, da bo vse vredu in da si božansko zaščitena. 

 Metulji pogosto predstavljajo spremembo. Če ga vidite ali vam sledi je to morda simbol, da prihajajo dobre stvari.

Kovanec, ki pogosto velja za simbol sreče. Predstavlja pojem ,da vam v življenju ne bo primanjkovalo obilja.

Kadarkoli vidite npr.

 številke 11:11, izkoristite priložnost, da si nekaj zaželite ali izrazite hvaležnost vesolju. Morda ste te številke zadnje čase pogosto videli saj imajo sporočilo za vas.

Glasba je lahko sporočilo vesolja. Včasih pesmi, ki jih slišimo na radiu vsebujejo sporočila. Včasih so pesmi, ki si jih začnemo prepevati spomin na naše drage osebe, ki smo jih izgubili.