Osebna rast

7 znakov, ki kažejo, da imate duhovni dar

Zadnje čase veliko slišimo o duhovnih darovih. In čeprav ima lahko vsak od nas poseben dar, se lahko razpon od osebe do osebe razlikuje.
Vendar imeti dar ni isto kot biti čarovnica. Glavne razlike vključujejo:
Tisti, ki so rojeni z res močnimi darovi, se lahko odločijo, da jih ignorirajo ali sprejmejo, če to želijo.
Biti čarovnica nima nobene zveze z res močnimi darovi od rojstva. Z odraščanjem jih lahko razvijamo in izpopolnjujemo.
Kot že omenjeno, se sami odločimo, ali bomo svoje darove razvijali ali ne.
Čarovnice pa se rodijo z močnimi darovi in ​​so se odločile, da jih bodo še izboljšale in tako naredile svoje moči še močnejše.

Tu je 7 znakov, ki kažejo, da imate duhovni dar:

Privlačite “nore” ljudi.

Ljudje, ki veljajo za norce ali čudake, vas redno obiskujejo. Kot da poskušajo osmisliti lastno norost. Tudi ti ljudje so razsvetljeni, vendar so pred svojim časom in družba jih ima za nore. Zato potrebujejo pomoč nekoga močnega in modrega, da jih vodi.

2.Lahko občutite, kdaj se bo vreme spremenilo. Morda je veliko modro nebo, vendar veste, da bo kmalu deževalo. Ta dar se imenuje jasnovidnost. Čutite, da se vreme spreminja.

Lunin cikel vpliva na vas.

Za razliko od drugih ljudi na vas vpliva lunin cikel. To je zato, ker sta mlada in polna luna čas, ko sta narava in njena magija najmočnejša. Vaši darovi se obnovijo, ko vas luna napolni z novo močjo.

Težko spite med 3. in 4. uro.

Obstaja tudi poseben trenutek čez dan, ko so vse magične moči najmočnejše. Ura je med 3. in 4. uro zjutraj. V tem času boste morda imeli težave s spanjem.

Privlačite živali.

Če imate dar, boste ugotovili, da vas živali naravno privlačijo. Izkazalo se je, da lahko živali, celo ptice in metulji zavohajo, ko je na človeku nekaj posebnega.

Ne počutite se dobro v množici.

Med ljudmi se že počutite nekoliko neprijetno, ker se nikoli ne počutite na svojem mestu. Toda biti v množici lahko povzroči fizične simptome tega neugodja, vključno z glavoboli, slabostjo in omedlevico

Vaša čustva vplivajo na vaše fizično okolje.

Če se zdi, da vaša čustva vplivajo na vaše fizično okolje, potem je to precej pomemben znak vašega posebnega daru. Čustva so obzidje in tudi sprožilci teh moči. Torej, če se vreme nenadoma spremeni, ko čutite močno čustvo, ali če se stvari uničijo same od sebe, je očitno, da imate duhovni dar.

Toksični odnos

Toksični odnosi so tisti, ki nam povzročajo več škode kot koristi, in pogosto negativno vplivajo na naše zdravje, srečo in

ENERGIJE ŽIVLJENJA

Kaj so energije? Energije so osnovna gradbena enota vesolja. Njihova prisotnost in vpliv so lahko opazni na vseh ravneh našega

Tedenski horoskop

24.1.2023 do 30.4.2023 OVEN Ponedeljek: Bodite pozorni na svoje misli, saj lahko vaša notranja prepričanja vplivajo na vaše zunanje okoliščine.

Razumevanje pomena sanj: Orodje za osebno rast

V sanjah vidimo različne simbole, ki nam lahko pomagajo razumeti svoje notranje konflikte, strahove in želje. Razlaganje sanj lahko postane